zondag, maart 09, 2008

Buffalo, Buffalo, AA Gent

Margot is nogal een voetbalfanaat, ze verzamelt voetbalprentjes, ze speelt voetbal op school, een echt meisje dus :D .... Maar is maar goed hoor, dat zij maar zorgt voor de testosteron ....
Haar Peter gaat naar alle wedstrijden van AA Gent kijken, dus had ik hem gevraagd dat als het es zou passen, of Margot eens zou mogen meegaan ... en dat is vandaaag gelukt !
Anton is haar om 5u komen ophalen voor een portie voetbal, met in de pauze een gezonde maaltijd (variatie moet er zijn) in de vorm van een hotdog, vettige hamburger of een pak friet.
Toen ik haar om 8u ging ophalen, was ze uitgeput, dat zag ik onmiddellijk, maar haar gezicht straalde, ze had zich super geamuseerd. Ze had ook een sjaal gekregen !
Thuis nog een yoghourtje eten, en bedje binnen .... ze heeft haar knuffel in haar sjaal gedraaid, die sjaal zal ze nog een tijdje eren.

1 opmerking:

Anoniem zei

ik had wat meet fotokes moeten trekken ;-((( de wedstrijd was evenwel zoooooooo spannend dat we het totaal vergeten zijn; margot ket nu de meeste buffalo songs; een greep uit het oeuvre >> "het vliegerke", "de buffalo mars", "uw dikke ma zit aan de zuid", "buffalo blue white army", edm; voor de rest heeft margot geopteerd voor een eenpansgerecht; dat was een frivole frisse en lichte combinatie van groenten (ui, tomaat), vlees (weet niet van welk beestje maar er zit zeker ook karton bij) en brood; kortom een voetbalhamburger! lekker lekker
dit gaan we zeker nog een keer overdoen ! misschien ook eens mét eva, anna en helena eens